Városlista
2024. október 5, szombat - Aurél

Hírek

2018. Február 01. 05:00, csütörtök | Bulvár
Forrás: mti

Újrakezdték a Kártyavár című sorozat utolsó évadának forgatását

Újrakezdték a Kártyavár című sorozat utolsó évadának forgatását

Újrakezdték a Kártyavár című sorozat utolsó, hatodik évadának forgatását, amelyet még tavaly októberben szakítottak meg, miután a sorozat sztárját, Kevin Spaceyt többen megvádolták szexuális zaklatással, erőszakkal.

A Netflix és a Media Rights Capitals stúdió a vádak nyomán megszakított minden kapcsolatot Spaceyvel, sőt az internetes tartalomszolgáltató elállt a Gore Vidalról tervezett életrajzi film elkészítésétől is a kétszeres Oscar-díjas színésszel a főszerepben - emlékeztetett a variety.com.

A politikai thriller hatodik évada nyolc részből fog állni, Robin Wrighttal a főszerepben. A további főbb szerepeket Michael Kelly, Jayne Atkinson, Patricia Clarkson, Constance Zimmer, Derek Cecil, Campbell Scott és Boris McGiver játsszák.

A Netflix zászlóshajó sorozatához - amelyet az elmúlt évadokban 53 Emmy-díjra jelöltek, és amely számosat el is nyert - csatlakozik továbbá Diane Lane és Greg Kinnear is. Szerepeikről csak annyit hoztak nyilvánosságra, hogy egy testvérpárt fognak alakítani.

Diane Lane-t A hűtlen című filmben nyújtott alakításáért 2003-ban Oscar-díjra jelölték a legjobb női főszereplő kategóriában. Ő alakította a Napsütötte Toszkána című film főszerepét, és játszott a Chaplin című filmben is. A közeljövőben az Amazonnak a Romanov-családról forgatott sorozatában fog feltűnni a képernyőn.

Greg Kinnear olyan filmekből ismert, mint a Lesz ez még így se (Oscar-díjra is jelölték a legjobb férfi főszereplő kategóriában), A család kicsi kincse vagy a Kennedy családról forgatott minisorozat.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Október 04. 07:32, péntek | Bulvár

Gördeszkázott a magyar autópályán - Videó

Állásinterjúról hazafelé gördeszkával az M3-on.

2024. Október 01. 06:00, kedd | Bulvár

További zöldfelületek újultak meg a Városligetben

Idén a KRESZ Park és a BalloonFly környezetének területe újult meg, jövőre pedig a Magyar Zene Háza mögötti zöldfelületi fejlesztések kezdődnek el, valamint elindul az új Nemzeti Galéria építése is a Liget BP Projekt keretében

2024. Szeptember 28. 09:10, szombat | Bulvár

Ismét Vincent van Gogh festményeit rongálták meg Londonban környezetvédelmi aktivisták

Ismét Vincent van Gogh festményeit rongálták meg pénteken Londonban környezetvédelmi aktivisták, alig néhány órával azután, hogy két társukat ugyanilyen bűncselekményért többévi börtönbüntetésre ítélték.

2024. Szeptember 27. 07:39, péntek | Bulvár

A legfőbb ügyész indítványt tett Magyar Péter EP-képviselő mentelmi jogának felfüggesztésére lopás miatt

Polt Péter legfőbb ügyész indítványt tett Magyar Péter európai parlamenti képviselő mentelmi jogának felfüggesztésére lopás miatt - tudatta a Legfőbb Ügyészség az MTI-vel csütörtökön.