Városlista
2024. október 5, szombat - Aurél

Hírek

2020. Január 27. 12:09, hétfő | Bulvár
Forrás: mti

Tíz előadóval kezdődik A Dal 2020 műsor

Tíz előadóval kezdődik A Dal 2020 műsor

Tíz produkció látható A Dal 2020 szombati első műsorában. A sorozat három válogatójából összesen tizennyolc dal jut a két elődöntőbe, ezekből nyolc előadó kerül a március 7-i döntőbe.

A szombaton 19 óra 35 perckor kezdődő első válogatóban a Fatal Error (daluk címe: Néma), Horus x Marcus ft. Fekete Bori (Tiszavirág), a Muriel (Kávés), Varga Szabolcs (Pillanat), a Zaporozsec (Találj rám), YA OU (Légy valaki másnak), Pál Dénes (Készen állsz), a HolyChicks (Pillangóhatás), Nagy Bogi (Maradok) és a Talk2night (Veled minden) lép színpadra - közölte az MTVA az MTI-vel.

A dalokat Vincze Lilla zenész, dalszerző, a Napoleon Boulevard EMeRTon-díjas énekesnője, zenepedagógus, énektanár; Apáti Bence táncművész, publicista, az Operettszínház balettigazgatója; Nagy Feró énekes, dalszövegíró, a Beatrice és az Ős-Bikini frontembere; valamint Pély Barna Artisjus-díjas énekes-gitáros-zeneszerző véleményezi.

Idén is a nézők látják el az ötödik zsűritag szerepét sms-szavazáson keresztül, de az elmúlt évekhez képest ebben változás történik és még nagyobb szerepük lesz a dalválasztási folyamatban.

A Duna Televízió és a Duna World nézői Rókusfalvy Lilivel és Fehérvári Gábor Alfréddal, Freddie-vel kereshetik együtt Magyarország legjobb dalát.

Az adás után, 21 óra 45 perctől exkluzív, színfalak mögötti információkkal várja a nézőket A Dal Kulissza. A műsorban az előadók és a zsűri is számtalan érdekességgel szolgál a produkciókról, izgalmas kulisszatitkokat osztanak meg a műsorvezetővel, Forró Bencével és Lolával.

Az idei versenyről és a résztvevőkről A Dal 2020 honlapján - www.mediaklikk.hu/adal -, valamint Facebook, Instagram és YouTube oldalán találhatóak részletes információk, extra tartalmak, videók és cikkek.

Címkék: A dal

Ezek érdekelhetnek még

2024. Október 04. 07:32, péntek | Bulvár

Gördeszkázott a magyar autópályán - Videó

Állásinterjúról hazafelé gördeszkával az M3-on.

2024. Október 01. 06:00, kedd | Bulvár

További zöldfelületek újultak meg a Városligetben

Idén a KRESZ Park és a BalloonFly környezetének területe újult meg, jövőre pedig a Magyar Zene Háza mögötti zöldfelületi fejlesztések kezdődnek el, valamint elindul az új Nemzeti Galéria építése is a Liget BP Projekt keretében

2024. Szeptember 28. 09:10, szombat | Bulvár

Ismét Vincent van Gogh festményeit rongálták meg Londonban környezetvédelmi aktivisták

Ismét Vincent van Gogh festményeit rongálták meg pénteken Londonban környezetvédelmi aktivisták, alig néhány órával azután, hogy két társukat ugyanilyen bűncselekményért többévi börtönbüntetésre ítélték.

2024. Szeptember 27. 07:39, péntek | Bulvár

A legfőbb ügyész indítványt tett Magyar Péter EP-képviselő mentelmi jogának felfüggesztésére lopás miatt

Polt Péter legfőbb ügyész indítványt tett Magyar Péter európai parlamenti képviselő mentelmi jogának felfüggesztésére lopás miatt - tudatta a Legfőbb Ügyészség az MTI-vel csütörtökön.