Városlista
2024. szeptember 19, csütörtök - Vilhelmina

Hírek

2020. December 18. 18:11, péntek | Bulvár
Forrás: infovárosok

Télen is erősek! - FOTÓK - VIDEÓ

Télen is erősek! - FOTÓK - VIDEÓ

Elstartolt a Prémium Strongman Téli Liga December 5-én útjára indult a legújabb erősember versenysorozat, amelyet a CESA® Central European Strongman Association jegyez.

Az időjárás kegyes volt a szervezőkhöz és a versenyzőkhöz egyaránt. Kellemes napsütés és 12°C várta az egyébként felkészülési idejüket töltő erős embereket. A kezdeményezés e téli kupasorozatra is tőlük származott, a Prémium Rendezvényszervező Zrt pedig biztosította a már megszokott profi körülményeket. A helyszínnek a Kobex-Pannónia Kft sóskúti telephelye adott otthont. A szigorú járványügyi feltételek megvalósítása mellett is kellemes környezetet biztosítottak a versenyhez. Összességében egy kiváló, jó hangulatú zártkapus sporteseményt sikerült megvalósítani. Köszönet az összes támogatónak!

Juhász Péter 3x országos bajnok: Úgy érzem tudtam azt teljesíteni, amit elvártam magamtól. Igaz, csak az utolsó versenyszámnál tudtam átvenni az összetett vezetést egy ponttal Sebestyén Janitól, de az utolsó versenyszámnál ezt még sikerült növelni. Örülök a győzelemnek, várom a további fordulókat! Sebestyén János korábbi országos bajnok, „Silverboy”: Elégedett vagyok a teljesítményemmel, igazából nagyon keveset edzettem, mert van egy rotátor köpeny sérülésem. A verseny maximálisan jól sikerült, hála Istennek nem sérültem le jobban. Ez az új verseny és az első fordulója úgy, ahogy volt tökéletesre sikerült!

Címkék: erő, erős, erősember

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 15. 08:56, vasárnap | Bulvár

Semjén Zsolt: menthetetlen, visszataszító és botrányos néhány pap közelmúltbeli botránya

Menthetetlennek, visszataszítónak és botrányosnak nevezte Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes annak a néhány papnak a közelmúltbeli botrányát, amelyek - mint mondta - \"az egyházat és a keresztény közéletet egyaránt megrázták\".

2024. Szeptember 13. 07:00, péntek | Bulvár

Az étterem kamerafelvételei alapján jött rá a NAV, hogy bevételeinek egy részét eltitkolja a cég

Nem is hinné, milyen agyafúrtak a NAV ellenőrei.

2024. Szeptember 10. 07:40, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve a horvátországi Plitvicei-tavaknál

Idősebb férfire támadt egy medve a Plitvicei-tavaknál Horvátországban, az őt ápoló orvosok szombat este közölték, a férfi állapota stabil - közölte internetes oldalán a horvát közszolgálati televízió (HRT).

2024. Szeptember 06. 08:26, péntek | Bulvár

A Nélküledet játssza a legújabb zenélő út Magyarországon

Hatvan és Lőrinci között, a 21-es főúton készült el Magyarország harmadik zenélő útburkolata