Városlista
2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2013. Augusztus 07. 14:38, szerda | Belföld
Forrás: MTI

Tarlótűz miatt teljesen lezárták a 8-as főutat a kisberzsenyi elágazásnál

Tarlótűz miatt teljesen lezárták a 8-as főutat a kisberzsenyi elágazásnál

Teljesen lezárták a 8-as főút egy szakaszát szerdán a kisberzsenyi elágazás közelében, mert kigyulladt a tarló és az aljnövényzet az út mellett - közölte a Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság az MTI-vel.

Feloldották az útzárat a 8-as főút kisberzsenyi elágazásánál, ahol korábban az út mellett a tarló és az aljnövényzet égett - közölte Dömölki Zsolt, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője szerdán az MTI-vel.

A Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ügyeletesének tájékoztatása szerint a tüzet eloltották, jelenleg az utómunkálatok zajlanak.

Az ügyeletes tájékoztatása szerint a hármas, kiemelt fokozatú tűzesethez az ajkai, a pápai, a sárvári és a keszthelyi tűzoltók vonultak ki. A tűz átterjedt az úttest túloldalára és a látási viszonyok is rosszak a nagy füst miatt.
Bakó Adrienn, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta: az eset miatt teljesen lezárták az útszakaszt a 105-ös és a 106-os kilométer között. A forgalmat Kamond, illetve Karakószörcsök és Kerta irányába elterelik.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 20. 07:49, péntek | Belföld

Indul a Mindannyiunké a tér rajz-, fotó- és kreatív pályázat

2024. Szeptember 20. 07:45, péntek | Belföld

Magyarország mentességet kér az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól

Mentességet kérünk az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól, mert azzal Brüsszel Magyarországot is bevándorlóországgá tenné

2024. Szeptember 20. 07:42, péntek | Belföld

Orbán Viktor: növelni kellett az árvízvédelmi készültség alá vont területek hosszát

Az ország a helyzet komolysága ellenére is biztonságban van, sem eszközben, sem élőerőhiányban nem szenved az árvíz elleni védekezésben - jelentette ki a miniszterelnök sajtótájékoztatón csütörtökön Budapesten.

2024. Szeptember 20. 07:41, péntek | Belföld

Árvíz - OVF-szóvivő: mindenütt megfeszített munka folyik

Mindenütt megfeszített munka folyik a Duna mentén, a Szigetközben már az árvízi jelenségeket figyelik a vízügyes szakemberek, a Dunakanyarban pedig gyakorlatilag befejezik a homokzsákos erősítéseket