Városlista
2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2019. Október 11. 05:01, péntek | Belföld
Forrás: mti - illusztráció: pixabay

Száraz, meleg idő várható a hétvégén

Száraz, meleg idő várható a hétvégén

Meleg idő várható a hétvégén, többfelé 20 fok körül alakulnak a maximumok, csapadékra nem kell számítani

– derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

Pénteken a köd feloszlása után általában fátyolfelhős, napos idő lesz, csapadék nem várható. A légmozgás viszont élénk, Sopron és a Fertő tó körül olykor erős lesz. A leghidegebb órákban 3-9 fok valószínű, napközben 16-21 fokig melegszik fel a levegő.

Szombaton a ködfoltok feloszlása után döntően napos idő lesz, csapadék nélkül. A minimumhőmérséklet 3 és 9, a maximumhőmérséklet 17 és 23 fok között várható.

Vasárnap is napos idő lesz a köd feloszlása után, csapadékra nem kell számítani. A legalacsonyabb hőmérséklet 4 és 11, a legmagasabb hőmérséklet 19 és 24 fok között alakul.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 20. 07:49, péntek | Belföld

Indul a Mindannyiunké a tér rajz-, fotó- és kreatív pályázat

2024. Szeptember 20. 07:45, péntek | Belföld

Magyarország mentességet kér az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól

Mentességet kérünk az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól, mert azzal Brüsszel Magyarországot is bevándorlóországgá tenné

2024. Szeptember 20. 07:42, péntek | Belföld

Orbán Viktor: növelni kellett az árvízvédelmi készültség alá vont területek hosszát

Az ország a helyzet komolysága ellenére is biztonságban van, sem eszközben, sem élőerőhiányban nem szenved az árvíz elleni védekezésben - jelentette ki a miniszterelnök sajtótájékoztatón csütörtökön Budapesten.

2024. Szeptember 20. 07:41, péntek | Belföld

Árvíz - OVF-szóvivő: mindenütt megfeszített munka folyik

Mindenütt megfeszített munka folyik a Duna mentén, a Szigetközben már az árvízi jelenségeket figyelik a vízügyes szakemberek, a Dunakanyarban pedig gyakorlatilag befejezik a homokzsákos erősítéseket