Városlista
2024. október 5, szombat - Aurél

Hírek

2016. November 06. 05:00, vasárnap | Belföld
Forrás: mti

Nem alakult ki ingatlanlufi a lakáspiacon

Nem alakult ki ingatlanlufi a lakáspiacon

Az elmúlt időszakban az Európai Unión belül Magyarországon drágultak leginkább a lakások, és az építési engedélyek száma is itt emelkedett a legnagyobb mértékben, ugyanakkor ingatlanlufiról nem beszélhetünk,

mivel a rendszerben nincs sok hitel - mondta Balogh László, az ingatlan.com vezető szakértője az M1 aktuális csatornán szombaton.
A szakértő hangsúlyozta: a 2015 első háromnegyed évében kiadott 8 ezer után az idei év hasonló időszakában 21 ezer építési engedélyt adtak ki, ami óriási növekedés. Balogh László szerint ebben az emelkedésben érzékelhető szerepe van a kormány otthonteremtési támogatásának.

Az elemző szerint a vásárlóknak ugyanakkor még türelmesnek kell lenniük, mivel a most kiadott építési engedélyek alapján a lakások legkorábban 2017-2018-ban készülnek el.

Címkék: ház, ingatlan, lakás, piac

Ezek érdekelhetnek még

2024. Október 05. 08:54, szombat | Belföld

Lezárják Ferencváros egy részét egy második világháborús bomba hatástalanítása miatt

Lezárják a főváros IX. kerületének egy részét egy második világháborús bomba hatástalanítása miatt szombaton, a korlátozások érintik a Rákóczi híd és a Déli összekötő vasúti híd forgalmát is.

2024. Október 05. 08:50, szombat | Belföld

Fővárosi Közgyűlés - Budapest működése érdekében konstruktív munkára készülnek a fővárosi frakciók

Budapest működése érdekében konstruktív munkára készülnek a Fővárosi Közgyűlés képviselőcsoportjai, amelynek vezetői a testület pénteki alakuló ülésen fejtették ki ezzel kapcsolatos elképzeléseiket.

2024. Október 04. 07:51, péntek | Belföld

Liget Budapest - Még ebben az évtizedben megnyithatja kapuit a Városligetben az Új Nemzeti Galéria - Videó

Amennyiben az Új Nemzeti Galéria kivitelezése 2025-ben megkezdődhet, az intézmény még ebben az évtizedben megnyitja kapuit a Városligetben - tájékoztatta a Városliget Zrt. az MTI-t csütörtökön.