Városlista
2024. október 5, szombat - Aurél

Hírek

2016. December 09. 07:44, péntek | Bulvár
Forrás: mti

Nagy az öröm a 73 éves Mick Jaggernél, megszületett nyolcadik gyereke

Nagy az öröm a 73 éves Mick Jaggernél, megszületett nyolcadik gyereke

Megszületett a 73 éves Mick Jagger és 29 éves barátnője, Melanie Hamrick első közös gyermeke, aki immár a nyolcadik utódja a Rolling Stones frontemberének.

A rocklegenda szóvivője, Bernard Doherty szerint Hamrick fiúnak adott életet csütörtökön New Yorkban - írta a BBC News.

A pár közleménye szerint Jagger a kórházban izgulta végig a szülést, ő és párja is "nagyon boldogok". Az édesanya és a baba is remekül vannak, és a pár arra kéri a sajtó munkatársait, hogy tartsák tiszteletben a magánélethez való jogukat.

A 73 éves zenésznek korábbi kapcsolataiból - Marsha Hunt, Bianca Jagger, Jerry Hall és Luciana Gimenez Morad - már van hét gyereke, akik 17 és 45 éves kor közöttiek, valamint öt unokája és egy dédunokája, aki 2014 májusában született.

A zenész azután kezdett randevúzni a balerina Hamrickkel, hogy barátnője, L'Wren Scott, akivel 13 évig voltak együtt, 2014-ben öngyilkosságot követett el.

Jagger legkisebb gyerekének nem akármilyen játszótársai lesznek: Ronnie Woodnak, a Rolling Stones immár 69 éves gitárosának és dalszerzőjének ugyanis ikerlányai születtek májusban 38 éves feleségétől, Sally Humphreystől.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Október 04. 07:32, péntek | Bulvár

Gördeszkázott a magyar autópályán - Videó

Állásinterjúról hazafelé gördeszkával az M3-on.

2024. Október 01. 06:00, kedd | Bulvár

További zöldfelületek újultak meg a Városligetben

Idén a KRESZ Park és a BalloonFly környezetének területe újult meg, jövőre pedig a Magyar Zene Háza mögötti zöldfelületi fejlesztések kezdődnek el, valamint elindul az új Nemzeti Galéria építése is a Liget BP Projekt keretében

2024. Szeptember 28. 09:10, szombat | Bulvár

Ismét Vincent van Gogh festményeit rongálták meg Londonban környezetvédelmi aktivisták

Ismét Vincent van Gogh festményeit rongálták meg pénteken Londonban környezetvédelmi aktivisták, alig néhány órával azután, hogy két társukat ugyanilyen bűncselekményért többévi börtönbüntetésre ítélték.

2024. Szeptember 27. 07:39, péntek | Bulvár

A legfőbb ügyész indítványt tett Magyar Péter EP-képviselő mentelmi jogának felfüggesztésére lopás miatt

Polt Péter legfőbb ügyész indítványt tett Magyar Péter európai parlamenti képviselő mentelmi jogának felfüggesztésére lopás miatt - tudatta a Legfőbb Ügyészség az MTI-vel csütörtökön.