Városlista
2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2017. Március 28. 07:27, kedd | Külföld
Forrás: Járai Judit, az MTI tudósítója jelenti:

Mégis beköltözik Melania Trump és fia a Fehér Házba

Mégis beköltözik Melania Trump és fia a Fehér Házba

Melania Trump - Donald Trump amerikai elnök felesége - és fiuk, Barron ősztől a Fehér Házban élnek - adta hírül kedden a Fehér Ház.

Trump elnökké választása után hitvese és fiuk nem költözött a családfővel Washingtonba, hanem New Yorkban, a Trump-toronyban maradt, mert a First Lady meg akarta várni a tanév végét. Azóta a Trump-házaspár New York és Washington között ingázik.

Barron Trumpot egy washingtoni magániskolába íratják be, ősztől ott folytatja a tanulmányait. A bulvársajtóban - de a CNN hírtelevízióban is - sokáig téma volt, hogy a szlovén születésű volt topmodell esetleg soha nem is akar beköltözni a Fehér Házba, mert nincs ínyére, hogy First Lady legyen. Trumpék nem reagáltak a bulvárhírekre, és kommentátorok szerint Melania Trump visszafogottságának is betudható, hogy népszerűsége Donald Trump megválasztása óta folyamatosan emelkedik.

A Fehér Ház kedden azt is bejelentette, hogy az arizonai Stephanie Grisham lesz a First Lady kommunikációs igazgatója, és egyben a Fehér Ház helyettes szóvivője.

A kétgyermekes Grisham a tavalyi elnökválasztási kampányban Donald Trump kommunikációs csapatában dolgozott, az arizonai kampány szervezésében oroszlánrésze volt. Korábban a Republikánus Párt szóvivője volt az arizonai törvényhozásban.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 18. 06:00, szerda | Külföld

Mario Draghi: Európa drámai változások előtt áll

2024. Szeptember 17. 15:04, kedd | Külföld

Gátszakadás Lengyelországban, 25 ezres települést árasztott el a víz - Videó

A Lengyelországban található 25 ezer fős Klodzkót érte ez az árvíz, ahol az átszakadt gát teljesen elöntötte a települést.

2024. Szeptember 17. 07:46, kedd | Külföld

Másfél millióra emelte az orosz katonai állomány létszámát Vlagyimir Putyin

Száznyolcvanezer fővel másfél millióra növeli az orosz fegyveres erők katonai állományának létszámát Vlagyimir Putyin orosz elnök hétfőn kiadott rendelete.

2024. Szeptember 17. 07:37, kedd | Külföld

Újabb merényletet terveztek Donald Trump ellen

Donald Trump köszönetet mondott hétfőn az amerikai Titkosszolgálatnak és a hatóságoknak azért, hogy megakadályozták az ellene készülő merényletet, miközben Joe Biden elnök elítélte a megkísérelt politikai gyilkosságot.