Városlista
2024. október 5, szombat - Aurél

Hírek

2016. Október 07. 07:38, péntek | Belföld
Forrás: mti

Ma van az internetes vásárlás napja

Ma van az internetes vásárlás napja

Idén hatodik alkalommal rendezik meg Magyarországon az internetes vásárlás napját, a pénteki egynapos e-kereskedelmi akcióban több száz webáruház kínál különleges kedvezményt

- közölte a szervező Neo Interactive digitális ügynökség. Tájékoztatásuk szerint az internetes vásárlás napja mozgósító céllal jött létre 2010-ben, a környezet- és időkímélő online vásárlást, valamint a biztonságos és készpénzmentes online fizetési módokat kívánja minél szélesebb körben népszerűsíteni.

Tavaly csaknem 500 webshop vett részt különleges, csak ezen a napon elérhető akciókkal, és a szervező az idén is hasonló részvételre számít.

A kínált egyedi akciókat minden évben egy megadott napon teszik elérhetővé a résztvevők a www.internetesvasarlasnapja.hu oldalon, idén október 7-e az internetes vásárlás napja.

Címkék: internet, vásárlás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Október 05. 08:54, szombat | Belföld

Lezárják Ferencváros egy részét egy második világháborús bomba hatástalanítása miatt

Lezárják a főváros IX. kerületének egy részét egy második világháborús bomba hatástalanítása miatt szombaton, a korlátozások érintik a Rákóczi híd és a Déli összekötő vasúti híd forgalmát is.

2024. Október 05. 08:50, szombat | Belföld

Fővárosi Közgyűlés - Budapest működése érdekében konstruktív munkára készülnek a fővárosi frakciók

Budapest működése érdekében konstruktív munkára készülnek a Fővárosi Közgyűlés képviselőcsoportjai, amelynek vezetői a testület pénteki alakuló ülésen fejtették ki ezzel kapcsolatos elképzeléseiket.

2024. Október 04. 07:51, péntek | Belföld

Liget Budapest - Még ebben az évtizedben megnyithatja kapuit a Városligetben az Új Nemzeti Galéria - Videó

Amennyiben az Új Nemzeti Galéria kivitelezése 2025-ben megkezdődhet, az intézmény még ebben az évtizedben megnyitja kapuit a Városligetben - tájékoztatta a Városliget Zrt. az MTI-t csütörtökön.