Városlista
2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2020. Október 02. 12:58, péntek | Belföld
Forrás: infovárosok

Kislányt és látássérült unokabátyját tették boldoggá a rendőrök

Kislányt és látássérült unokabátyját tették boldoggá a rendőrök

Egy 6 éves kislányt és látássérült unokabátyját tették boldoggá a szigetszentmiklósi rendőrök, amikor visszaadták a gyermek nyáron ellopott tabletjét - közölte a rendőrség.

Unokahúgát lepte meg születésnapján a 30 éves látássérült férfi 2020 nyarán egy okos eszközzel. A kislány nagyon megszerette a tabletet, ám augusztus végén csak a hűlt helyével szembesült, nem találta a szekrényen, ahová előzőleg tette. A család az egész házat átnézte, de egyre erősebb volt a gyanú, hogy valaki elvitte a 75 ezer forintos készüléket, ezért feljelentést tettek a rendőrségen.

A szigetszentmiklósi nyomozók kiderítették, a kislány édesanyjának egyik barátnője vitte magával, az egyik látogatásakor egyszerűen becsúsztatta kézitáskájába a tabletet, majd elköszönt és hazament.

A 34 éves szigethalmi nőt elfogták, előállították. Kihallgatásán beismerte a bűncselekmény elkövetését, elmondása szerint tettét azóta nagyon megbánta, vele szemben lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást a Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság.

Az ellopott és megtalált tabletet a rendőrök visszaadták boldog tulajdonosának.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 20. 07:49, péntek | Belföld

Indul a Mindannyiunké a tér rajz-, fotó- és kreatív pályázat

2024. Szeptember 20. 07:45, péntek | Belföld

Magyarország mentességet kér az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól

Mentességet kérünk az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól, mert azzal Brüsszel Magyarországot is bevándorlóországgá tenné

2024. Szeptember 20. 07:42, péntek | Belföld

Orbán Viktor: növelni kellett az árvízvédelmi készültség alá vont területek hosszát

Az ország a helyzet komolysága ellenére is biztonságban van, sem eszközben, sem élőerőhiányban nem szenved az árvíz elleni védekezésben - jelentette ki a miniszterelnök sajtótájékoztatón csütörtökön Budapesten.

2024. Szeptember 20. 07:41, péntek | Belföld

Árvíz - OVF-szóvivő: mindenütt megfeszített munka folyik

Mindenütt megfeszített munka folyik a Duna mentén, a Szigetközben már az árvízi jelenségeket figyelik a vízügyes szakemberek, a Dunakanyarban pedig gyakorlatilag befejezik a homokzsákos erősítéseket