Városlista
2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2019. Február 24. 07:31, vasárnap | Belföld
Forrás: police.hu

Hét körözés volt a nő ellen érvényben

Hét körözés volt a nő ellen érvényben

A budapesti nyomozók elfogták azt az 50 éves nőt, aki ellen lopás, kifosztás, kábítószer birtoklása és kiskorú veszélyeztetés miatt több hatóság is körözést bocsátott ki.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság nyomozói február 22-én 14 óra 50 perckor igazoltatták egy autó utasát Budapest XX. kerületében. Az igazoltatás során a nő nem a valódi adatait adta meg, ezért előállították a BRFK XX. és XXIII. kerületi Rendőrkapitányságára.

A rendőrkapitányságon a nyomozók megállapították, hogy az 50 éves budapesti L. Rózsát több budapesti rendőrkapitányság, a Fővárosi Törvényszék és a Pesti Központi Kerületi Bíróság is több bűncselekmény miatt körözte.

A nyomozók a nőt előállítását követően átszállították a Fővárosi Büntetés-végrehajtási Intézetbe, mivel a jogerősen kiszabott szabadságvesztés büntetés letöltését nem kezdte meg.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 20. 07:49, péntek | Belföld

Indul a Mindannyiunké a tér rajz-, fotó- és kreatív pályázat

2024. Szeptember 20. 07:45, péntek | Belföld

Magyarország mentességet kér az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól

Mentességet kérünk az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól, mert azzal Brüsszel Magyarországot is bevándorlóországgá tenné

2024. Szeptember 20. 07:42, péntek | Belföld

Orbán Viktor: növelni kellett az árvízvédelmi készültség alá vont területek hosszát

Az ország a helyzet komolysága ellenére is biztonságban van, sem eszközben, sem élőerőhiányban nem szenved az árvíz elleni védekezésben - jelentette ki a miniszterelnök sajtótájékoztatón csütörtökön Budapesten.

2024. Szeptember 20. 07:41, péntek | Belföld

Árvíz - OVF-szóvivő: mindenütt megfeszített munka folyik

Mindenütt megfeszített munka folyik a Duna mentén, a Szigetközben már az árvízi jelenségeket figyelik a vízügyes szakemberek, a Dunakanyarban pedig gyakorlatilag befejezik a homokzsákos erősítéseket