Városlista
2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2013. Augusztus 03. 12:32, szombat | Belföld
Forrás: MTI

Három órát kell várni a kilépésre Röszkénél

Három órát kell várni a kilépésre Röszkénél

A szabadságukra hazautazó, Nyugat-Európában dolgozó vendégmunkások miatt jelentős, háromórás várakozás alakult ki a röszkei határátkelőhely kilépőoldalán szombat reggel.

Jászai Linda elmondta: a rendőrség az M5-ös autópályáról Tompa felé tereli a forgalmat.Szintén intenzív a forgalom az ásotthalmi átkelőnél, itt a kilépő és belépő autósoknak egyaránt egy-egy órát kell várakozniuk - tudatta a főhadnagy.

A torlódás elkerüléséért és a gyorsabb átlépésért célszerű a tiszaszigeti határátkelőhelyet igénybe venni, amely 7 és 19 óra között tart nyitva. A szóvivő azt tanácsolta az autósoknak, hogy indulás előtt tájékozódjanak az aktuális forgalmi helyzetről a rendőrség honlapján (police.hu), és a hőség miatt készüljenek kellő mennyiségű folyadékkal.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 20. 07:49, péntek | Belföld

Indul a Mindannyiunké a tér rajz-, fotó- és kreatív pályázat

2024. Szeptember 20. 07:45, péntek | Belföld

Magyarország mentességet kér az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól

Mentességet kérünk az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól, mert azzal Brüsszel Magyarországot is bevándorlóországgá tenné

2024. Szeptember 20. 07:42, péntek | Belföld

Orbán Viktor: növelni kellett az árvízvédelmi készültség alá vont területek hosszát

Az ország a helyzet komolysága ellenére is biztonságban van, sem eszközben, sem élőerőhiányban nem szenved az árvíz elleni védekezésben - jelentette ki a miniszterelnök sajtótájékoztatón csütörtökön Budapesten.

2024. Szeptember 20. 07:41, péntek | Belföld

Árvíz - OVF-szóvivő: mindenütt megfeszített munka folyik

Mindenütt megfeszített munka folyik a Duna mentén, a Szigetközben már az árvízi jelenségeket figyelik a vízügyes szakemberek, a Dunakanyarban pedig gyakorlatilag befejezik a homokzsákos erősítéseket