Városlista
2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2021. Június 05. 07:57, szombat | Belföld
Forrás: mti/Fotók: mti/Donka Ferenc

Hárman meghaltak és tizenhárman megsérültek a 4-esen - FOTÓK

Hárman meghaltak és tizenhárman megsérültek a 4-esen - FOTÓK

Hárman meghaltak és tizenhárman megsérültek abban a balesetben, amely péntek délután történt a 4-es főúton Szolnoknál

- közölte Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője az MTI-vel. A főút 92-es kilométerénél egy kamion és egy kisbusz ütközött össze.

Győrfi Pál elmondta: a balesetben hárman a helyszínen meghaltak. Rajtuk kívül tizenhárman sérültek meg, közülük ketten életveszélyesen.

A helyszínre nyolc mentőautó és két mentőhelikopter is érkezett, a sérülteket Budapestre, Szolnokra és Kecskemétre vitték - tette hozzá.



A rendőrség adatai szerint a Budapest felől Debrecen irányába tartó kamion vezetője a járművel eddig ismeretlen okból áttért a másik sávba és oldalról nekiütközött a kisbusznak, amelyből ennek következtében többen kizuhantak.

A kamion sofőrjét is kórházba szállították, a kisbusz vezetőjéről egyelőre nincs információ - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság, hozzátéve: a kisbuszban tizennégy magyar állampolgár utazott.

A rendőrök teljes útlezárás mellett helyszíneltek, a forgalmat Szolnokra, a Tószegi út irányába terelték. A helyszínelés idején hatalmas a torlódás alakult ki.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 20. 07:49, péntek | Belföld

Indul a Mindannyiunké a tér rajz-, fotó- és kreatív pályázat

2024. Szeptember 20. 07:45, péntek | Belföld

Magyarország mentességet kér az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól

Mentességet kérünk az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól, mert azzal Brüsszel Magyarországot is bevándorlóországgá tenné

2024. Szeptember 20. 07:42, péntek | Belföld

Orbán Viktor: növelni kellett az árvízvédelmi készültség alá vont területek hosszát

Az ország a helyzet komolysága ellenére is biztonságban van, sem eszközben, sem élőerőhiányban nem szenved az árvíz elleni védekezésben - jelentette ki a miniszterelnök sajtótájékoztatón csütörtökön Budapesten.

2024. Szeptember 20. 07:41, péntek | Belföld

Árvíz - OVF-szóvivő: mindenütt megfeszített munka folyik

Mindenütt megfeszített munka folyik a Duna mentén, a Szigetközben már az árvízi jelenségeket figyelik a vízügyes szakemberek, a Dunakanyarban pedig gyakorlatilag befejezik a homokzsákos erősítéseket