Városlista
2024. október 5, szombat - Aurél

Hírek

2012. Április 06. 07:17, péntek | Bulvár
Forrás: Story Online

Fekete Pákó szakmát vált!

Fekete Pákó szakmát vált!

Fekete báránynak állt Fekete Pákó. A különös mondatra a magyarázattal ő maga szolgált egy levélben, amit ezúttal kommentár és javítás nélkül, teljes egészében közlünk.

Én a Fekete Pákó úgy döntöttem, hogy ebben az évben kitanulom a diszkós szakma minden csínját-bínját. Csata sorba állok a a női topless dj-k mellett, és megmentem a férfiak becsületét, fekete bárányként, feláldozva magam a közönség oltárán. Felkészültségemet, és lemezek iránti szakmai alázatomat Dj Dekának köszönhetem, míg fergeteges ritmusérzékemet egyenesen a nyugat afrikai füves szavannákon előtöltött gyermekéveim alatt égette a perzselő napsütés lelkembe. Ezt az Úr adta talentumot hoztam magammal mikor tizenöt éve Budapestre költöztem, és mit adott isten, ebben a gyönyörű Metropoliszban Didikirállyá léptettek elő az angyalkák. Úgy gondoltam, hogy a mulatós mellett nem csak a konga dobokon, de a lemezjátszókon is megmutatom milyen is az afrikai virtus. A gyöngyöket Nigériai származásom, és a törzsi kultúra előtti tisztelgésem jelképeként viselem. Remélem anyám Mária büszke lesz rám! - A zene stílusomban nem csak napjaink slágerei, hanem afrikai zenei momentumok is fellelhetőek lesznek. Szeretném, ha a magyar fiatalok betekintést nyerhetnének ebbe a zenei világába, és elrepíthetném őket mindenegyes partin egy hosszú, kalandos időutazásra. Emberek ! Emeljétek fel a kezeitek ! Mindenki! Mert itt az idő megszületett az ország fekete báránya! A topless dj-k királya! Figyeljetek rám, mert percek kérdése és robban a topless bomba!

Üdv , a Fekete Bárány alias Fekete Pákó

Ezek érdekelhetnek még

2024. Október 04. 07:32, péntek | Bulvár

Gördeszkázott a magyar autópályán - Videó

Állásinterjúról hazafelé gördeszkával az M3-on.

2024. Október 01. 06:00, kedd | Bulvár

További zöldfelületek újultak meg a Városligetben

Idén a KRESZ Park és a BalloonFly környezetének területe újult meg, jövőre pedig a Magyar Zene Háza mögötti zöldfelületi fejlesztések kezdődnek el, valamint elindul az új Nemzeti Galéria építése is a Liget BP Projekt keretében

2024. Szeptember 28. 09:10, szombat | Bulvár

Ismét Vincent van Gogh festményeit rongálták meg Londonban környezetvédelmi aktivisták

Ismét Vincent van Gogh festményeit rongálták meg pénteken Londonban környezetvédelmi aktivisták, alig néhány órával azután, hogy két társukat ugyanilyen bűncselekményért többévi börtönbüntetésre ítélték.

2024. Szeptember 27. 07:39, péntek | Bulvár

A legfőbb ügyész indítványt tett Magyar Péter EP-képviselő mentelmi jogának felfüggesztésére lopás miatt

Polt Péter legfőbb ügyész indítványt tett Magyar Péter európai parlamenti képviselő mentelmi jogának felfüggesztésére lopás miatt - tudatta a Legfőbb Ügyészség az MTI-vel csütörtökön.