Városlista
2024. október 5, szombat - Aurél

Hírek

2011. November 24. 15:01, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Fábry az összeomlás szélén?

Fábry az összeomlás szélén?

Közeli ismerősei, munkatársai aggódnak Fábry Sándorért. Szerintük ugyanis a showman borzalmasan nehezen viselné, ha nem folytatódna a showja és csupán az otthoni teendőkről szólna az élete a jövőben.

Mindig is a szórakoztatás, a munka, a színpad volt Fábry Sándor élete. Kevés ember mondhatja el magáról, hogy a munkája nem csupán a szenvedélye, de olyan jó is benne, hogy azzal hosszú-hosszú éveken milliók arcára csaljon mosolyt. Fábry ilyen. Legalábbis egyelőre úgy tűnik, hogy ilyen volt. A showman műsora ugyanis továbbra is pihenőpályán hever, nem tudni, hogy visszakerül-e az RTL Klub képernyőre, vagy esetleg a közszolgálati tévén jelentkezik újra... Rengeteg a kérdés a műsor körül, a producer, Kovács Kristóf ugyan bizakodik, de a tény mellett nem lehet elmenni: nincs képernyőn a műsor és igen nagy a csend körülötte.

Ismerősei, közeli kollégái szerint Fábrynak mindenképp képernyőre kell kerülnie, hiszen neki lételeme a szereplés.

"Ha nem szerepelhet, abba kisebb túlzással belehal. Imádja a családját, valósággal szerelmes a lányába, de ennek ellenére dolgoznia is kell, szüksége van elfoglaltságra, sikerre, anélkül összeomolhat" - mesélte egy közeli kollégája a storyonline-nak.

Címkék: fábry sándor

Ezek érdekelhetnek még

2024. Október 04. 07:32, péntek | Bulvár

Gördeszkázott a magyar autópályán - Videó

Állásinterjúról hazafelé gördeszkával az M3-on.

2024. Október 01. 06:00, kedd | Bulvár

További zöldfelületek újultak meg a Városligetben

Idén a KRESZ Park és a BalloonFly környezetének területe újult meg, jövőre pedig a Magyar Zene Háza mögötti zöldfelületi fejlesztések kezdődnek el, valamint elindul az új Nemzeti Galéria építése is a Liget BP Projekt keretében

2024. Szeptember 28. 09:10, szombat | Bulvár

Ismét Vincent van Gogh festményeit rongálták meg Londonban környezetvédelmi aktivisták

Ismét Vincent van Gogh festményeit rongálták meg pénteken Londonban környezetvédelmi aktivisták, alig néhány órával azután, hogy két társukat ugyanilyen bűncselekményért többévi börtönbüntetésre ítélték.

2024. Szeptember 27. 07:39, péntek | Bulvár

A legfőbb ügyész indítványt tett Magyar Péter EP-képviselő mentelmi jogának felfüggesztésére lopás miatt

Polt Péter legfőbb ügyész indítványt tett Magyar Péter európai parlamenti képviselő mentelmi jogának felfüggesztésére lopás miatt - tudatta a Legfőbb Ügyészség az MTI-vel csütörtökön.