Városlista
2024. október 5, szombat - Aurél

Hírek

2012. Január 23. 15:43, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Eszter bárkit kihívhat, ő nyer?

Eszter bárkit kihívhat, ő nyer?

Három jelet kapott Eszter a többi lakótól, amire számított is. Az egyik legjobb taktikus a villában, és sokan már most borítékolják: bárkit kihív, ő megy vissza. Csak egy ember ellen nincs esélye...

Eddigi tapasztalatok azt mutatják: jobb kihívónak lenni, mint kihívottnak, mert mindig az ment vissza, aki választhatott. Ezúttal Eszternek van esélye párbajellenfelet megnevezni, és a rajongói oldalakon sokan azt állítják, hogy a lány nem tud rosszul dönteni. Korábban is fölényes győzelemmel ment vissza, igaz, azóta néhányak szerint már egyáltalán nem olyan őszinte a játéka, mint a beköltözésekor.

Legesélyesebbnek Verát és Kingát tartják a műsor rajongói, mindkettőjüket más miatt. Verával régre nyúlik vissza Eszter rossz viszonya, ami igazán a mai napig nem tisztázott, pontosabban, hogy az érzékeny lelkű lány miért hátrált ki annak idején Eszter mögül az első párbajnál. Kinga pedig az, akivel Eszter nem találja a közös hangot. Igaz ez azonban Csabára is, bár a fiú tetszési indexét elnézve talán ő az egyetlen, aki ellen nem lenne sok esélye a lánynak. Hogy Attilának van-e oka félni, erre a rajongók nemet mondanak, de még lehet meglepetés. Egyetlen személy lehet a védett Fecón kívül biztonságban, és ez nem más, mint Seherezádé, aki barátként áll Eszter mellett.

Címkék: valóvilág, VV Eszter, VV5

Ezek érdekelhetnek még

2024. Október 04. 07:32, péntek | Bulvár

Gördeszkázott a magyar autópályán - Videó

Állásinterjúról hazafelé gördeszkával az M3-on.

2024. Október 01. 06:00, kedd | Bulvár

További zöldfelületek újultak meg a Városligetben

Idén a KRESZ Park és a BalloonFly környezetének területe újult meg, jövőre pedig a Magyar Zene Háza mögötti zöldfelületi fejlesztések kezdődnek el, valamint elindul az új Nemzeti Galéria építése is a Liget BP Projekt keretében

2024. Szeptember 28. 09:10, szombat | Bulvár

Ismét Vincent van Gogh festményeit rongálták meg Londonban környezetvédelmi aktivisták

Ismét Vincent van Gogh festményeit rongálták meg pénteken Londonban környezetvédelmi aktivisták, alig néhány órával azután, hogy két társukat ugyanilyen bűncselekményért többévi börtönbüntetésre ítélték.

2024. Szeptember 27. 07:39, péntek | Bulvár

A legfőbb ügyész indítványt tett Magyar Péter EP-képviselő mentelmi jogának felfüggesztésére lopás miatt

Polt Péter legfőbb ügyész indítványt tett Magyar Péter európai parlamenti képviselő mentelmi jogának felfüggesztésére lopás miatt - tudatta a Legfőbb Ügyészség az MTI-vel csütörtökön.