Városlista
2024. július 6, szombat - Csaba

Hírek

2021. Szeptember 05. 18:08, vasárnap | Kék hírek
Forrás: infovárosok/police.hu

Elástam, hogy ne legyen útba - ezt vallotta

Elástam, hogy ne legyen útba - ezt vallotta

Befejezték a rendőrök annak a 61 éves férfinak az ügyét, aki a gyanú szerint egy közeli erdőbe gödröket ásott munkagépével, majd azokba különféle építési törmeléket, hulladékot rakott.

Egy közterület felügyelő tett bejelentést a pilisvörösvári rendőrőrsön még 2020. június 17-én, mivel a közeli erdő természetvédelmi területén egy munkagéppel gödröket ástak, majd abba építési törmeléket, hulladékot raktak.

A munkagép által okozott sárfelhordás nyomait követve a rendőrök eljutottak egy 61 éves piliscsabai férfihoz, akit elfogtak és előállítottak.

A férfi a kihallgatásán a terhére rótt bűncselekmény elkövetését elismerte, panasszal a gyanúsítás ellen nem élt. Állítása szerint a négy köbméternyi, egy épület bontásából származó téglákkal, vakolatdarabokkal és betonalapokkal többször is fordult.
„Úgy gondoltam, hogy kiviszem az erdőbe és ott elásom, ott nem lesz útba” – fogalmazott.

A Pilisvörösvári Rendőrőrs nyomozói a férfivel szemben a hulladékgazdálkodás rendje megsértésének bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást befejezte, az ügy iratait az ügyészségnek átadta.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 05. 07:51, péntek | Kék hírek

Idén már több mint 800 alkalommal riasztották a tűzszerészeket

Idén több mint 800, robbanótesttel kapcsolatos rendőrségi bejelentés érkezett a tűzszerészekhez, ezek közül 150-nél is több eset igényelt azonnali intézkedést -

2024. Július 03. 08:12, szerda | Kék hírek

Magyar rendőrök is segítik a horvát rendőrök munkáját a nyáron

Magyar rendőri kontingens utazott Horvátországba annak érdekében, hogy a magyar turisták által leglátogatottabb helyszíneken is vigyázzanak a magyar emberek biztonságára

2024. Június 29. 07:22, szombat | Kék hírek

Letartóztattak öt férfit nagy értékű betöréses lopások miatt

Letartóztattak öt férfit nagy értékű betöréses lopások miatt, a bűnbanda mintegy 40 millió forintos kárt okozott - közölte a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság a police.hu-n pénteken.

2024. Június 26. 09:30, szerda | Kék hírek

Egyhetes razziát tartott a rendőrség, tizennégy embert gyanúsítanak emberkereskedelemmel

Tizenhét sértettet azonosítottak és tizennégy embert hallgattak ki gyanúsítottként emberkereskedelem miatt egy egyhetes rendőrségi akcióban, amelyet június elején tartottak az Europol, a Frontex és az Interpol szervezésében