Városlista
2024. október 5, szombat - Aurél

Hírek

2011. December 09. 14:48, péntek | Bulvár
Forrás: hajdupress.hu

ÖE: Alekosz kiissza vagyonából Hajdú Pétert!

ÖE: Alekosz kiissza vagyonából Hajdú Pétert!

Majka tegnap az Esküdj! műsorában elárulta: az ÖsszeEsküvők producerének, Hajdú Péternek minden alkalommal égnek áll a haja, amikor meglátja, milyen mennyiségű és árú alkoholt rendel Alekosz a rezidenciára.

Alekosz soha nem titkolta, hogy kivételes kapcsolat fűzi a konyakos pohárhoz. Ez szinte az egyetlen dolog az életében, amitől nem szívesen válna meg, főleg nem egy nő kedvéért. A görög szerencséjére a VV4 szériájának dübörgése alatt is annyi alkoholt kapott, amennyit szeretett volna, hiszen már abban a műsorban is szabadon rendelhették a játékosok a folyékony kedélyjavítót.

Alekosz ezúttal sem járt rosszul, hiszen minden kedvére való nedűt megkaphat, a rezidencia lakói ugyanis hetente adhatják le a rendelésüket a kért élelmiszerekről, amibe természetesen beletartozik az alkohol is.

Az Új Ásznak az ÖsszeEsküvők producere, Hajdú Péter elmesélte: Alekosz nem árult zsákbamacskát az alkoholfogyasztási szokásait illetően.

- Alekosz már a Frizbiben elmondta, hogy szereti sűrűn fogyasztani a márkás italokat. Imádja a konyakot, és kedvencei közé tartoznak a jófajta borok. Mivel annál többet jelentenek nekünk a játékosaink, mint hogy filléres löttyel szúrjuk ki a szemüket, ezért csak és kizárólag minőségi termékeket kapnak. Amióta Alekoszt is a szereplők soraiban tudjuk, nyilván megszaporodtak a listán a fent említett termékek, de így is alul marad Kati mamával szemben, aki egyszer olyan részeg volt, hogy még a lépcsőn is leesett - árulta el Hajdú Péter a napilapnak. 

Ezek érdekelhetnek még

2024. Október 04. 07:32, péntek | Bulvár

Gördeszkázott a magyar autópályán - Videó

Állásinterjúról hazafelé gördeszkával az M3-on.

2024. Október 01. 06:00, kedd | Bulvár

További zöldfelületek újultak meg a Városligetben

Idén a KRESZ Park és a BalloonFly környezetének területe újult meg, jövőre pedig a Magyar Zene Háza mögötti zöldfelületi fejlesztések kezdődnek el, valamint elindul az új Nemzeti Galéria építése is a Liget BP Projekt keretében

2024. Szeptember 28. 09:10, szombat | Bulvár

Ismét Vincent van Gogh festményeit rongálták meg Londonban környezetvédelmi aktivisták

Ismét Vincent van Gogh festményeit rongálták meg pénteken Londonban környezetvédelmi aktivisták, alig néhány órával azután, hogy két társukat ugyanilyen bűncselekményért többévi börtönbüntetésre ítélték.

2024. Szeptember 27. 07:39, péntek | Bulvár

A legfőbb ügyész indítványt tett Magyar Péter EP-képviselő mentelmi jogának felfüggesztésére lopás miatt

Polt Péter legfőbb ügyész indítványt tett Magyar Péter európai parlamenti képviselő mentelmi jogának felfüggesztésére lopás miatt - tudatta a Legfőbb Ügyészség az MTI-vel csütörtökön.