Városlista
2024. október 22, kedd - Előd

Hírek

2024. Október 18. 18:09, péntek | Belföld
Forrás: Hajósi Miklós

Dóka Attila koncert lesz Budapesten!

Dóka Attila koncert lesz Budapesten!

Ahogy az év vége közeledik, Budapest zenei életében egy különleges esemény körvonalazódik: november 29-én, pénteken 19:00 órakor Dóka Attila dalszerző, gitáros, énekese, ingyenes zenekaros koncertet ad az Újpesti Kulturális Központban.

Ez az este nem csupán egy koncert, hanem egy közös utazás a zene világában, ahol a pillanatok varázsa mindenkit magával ragad.

Dóka Attila a zene iránti szenvedélyét így fogalmazta meg: „Amikor a színpadon állok, semmi más nem létezik, csak a pillanat intenzív lüktetése.” Ezen érzés minden koncertjén megjelenik, amikor a közönséggel együtt élik át a zenét. „Később, ahogy kezembe kerülnek a koncertfotók, kívülről látom magunkat – mintha a ti szemszögetekből tekintenék vissza,” mondta Attila. A zene és a szöveg találkozása mindenkiben egyedi értelmezést nyer, létrehozva ezzel egy mágikus kapcsolatot, amely minden élményt felejthetetlenné tesz.

Attila elkötelezett amellett, hogy koncertjeit ingyenesen látogathassák az érdeklődők, ezzel biztosítva, hogy a zenei élményhez való hozzáférés senki számára ne legyen korlátozott. „A zene ereje abban rejlik, hogy összehozza az embereket, és nem szeretném, ha bárki kimaradna ebből az élményből,” tette hozzá. Ez a nemes cél nemcsak a közönség számára, hanem a zene közösségi erejének hangsúlyozására is szolgál.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Október 21. 08:20, hétfő | Belföld

AM: hatalmas az érdeklődés az élelmiszeripar megújítására

Hatalmas az érdeklődés az élelmiszeripar megújítására, hiszen az agrártárca 150 milliárdos kerettel meghirdetett felhívására több mint 708 milliárd forintnyi igény érkezett be - közölte Nagy István agrárminiszter.

2024. Október 21. 08:19, hétfő | Belföld

Kiképzési gyakorlatot tartanak a honvédség Gripenjei

Délutáni és esti kiképzési gyakorlatot tartanak a Magyar Honvédség Gripenjei hétfőn, kedden és csütörtökön – közölte a kecskeméti MH vitéz Szentgyörgyi Dezső 101. Repülődandár a közösségi oldalán.

2024. Október 21. 08:18, hétfő | Belföld

Őszies idő várható a héten