Városlista
2024. október 5, szombat - Aurél

Hírek

2012. Május 25. 07:23, péntek | Bulvár
Forrás: Story Online

Csalódott és depressziós Tom Cruise felesége

Csalódott és depressziós Tom Cruise felesége

Nem olyan életről álmodott Katie Holmes, amilyet Tom Cruise mellett kell élnie. A színésznő depressziós a mellőzöttség miatt.

Tom Cruise és Katie Holmes házasságának válságáról az utóbbi időben sokat hallani, és bár a pár eddig igyekezett titkolni, hogy megromlott a viszonyuk, a színésznőn most már szemmel látható jelei is vannak a problémáknak. Holmest egyre többször fotózzák fáradtan és nyűgösen, és bármerre jár, aki találkozik vele, az mind azt mondja, hogy szomorúnak tűnik - a barátok szerint pedig ennek egyedül Tom Cruise az oka.

"Katie azt hitte, hogy ha hozzámegy egy olyan nagy sztárhoz, mint Tom, azzal előtte is megnyílnak a kapuk - mondta el egy ismerős. - Tom ráadásul meg is ígérte, hogy szerepeket szerez majd neki, de ebből nem lett semmi. Miközben a férje folyamatosan dolgozik, az ő számára továbbra is csak ábránd maradt a karrier, amit elképzelt magának. Nem ilyen életet akart, és ez depresszióssá teszi."

Ezek érdekelhetnek még

2024. Október 04. 07:32, péntek | Bulvár

Gördeszkázott a magyar autópályán - Videó

Állásinterjúról hazafelé gördeszkával az M3-on.

2024. Október 01. 06:00, kedd | Bulvár

További zöldfelületek újultak meg a Városligetben

Idén a KRESZ Park és a BalloonFly környezetének területe újult meg, jövőre pedig a Magyar Zene Háza mögötti zöldfelületi fejlesztések kezdődnek el, valamint elindul az új Nemzeti Galéria építése is a Liget BP Projekt keretében

2024. Szeptember 28. 09:10, szombat | Bulvár

Ismét Vincent van Gogh festményeit rongálták meg Londonban környezetvédelmi aktivisták

Ismét Vincent van Gogh festményeit rongálták meg pénteken Londonban környezetvédelmi aktivisták, alig néhány órával azután, hogy két társukat ugyanilyen bűncselekményért többévi börtönbüntetésre ítélték.

2024. Szeptember 27. 07:39, péntek | Bulvár

A legfőbb ügyész indítványt tett Magyar Péter EP-képviselő mentelmi jogának felfüggesztésére lopás miatt

Polt Péter legfőbb ügyész indítványt tett Magyar Péter európai parlamenti képviselő mentelmi jogának felfüggesztésére lopás miatt - tudatta a Legfőbb Ügyészség az MTI-vel csütörtökön.