Városlista
2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2013. Július 18. 05:00, csütörtök | Belföld
Forrás: MNO

Az utcán kapták lencsevégre a Motorola csúcsmodelljét

Az utcán kapták lencsevégre a Motorola csúcsmodelljét

A Google ügyvezető elnökének kezében fotózták le a Motorola készülő mobilját.

Bizony van előnye annak, ha az ember a Google vezetőségének tagja. A magas fizetésen kívül például az is a pozitív vonzatai közé tartozik, hogy nyugodtan használhatjuk a bemutató előtt álló készülékeket. Kapva az alkalmon, Eric Schmidt, a cég ügyvezető elnöke nemrég az augusztus elsején lelepleződő Motorola X-szel mutatkozott. Az úriember meg sem próbálta takargatni a fejlesztés alatt álló modellt, így szerencsés újságírók több képet is készíthettek róla.

Információk szerint a Motorola újdonsága leginkább szolgáltatásaival igyekszik majd rabul ejteni a vásárlókat. Ezt támasztják alá azok a pletykák, hogy a készülékbe „mindössze” 720 p felbontású kijelző, kétmagos, 1,7 GHz-es processzor és 2 GB ram kerül. Bár ezek az adatok nem rosszak, semmiképpen sem mondhatjuk, hogy elegendőek lennének a felső kategóriába. Az amerikai gyártónak mindenesetre nagy szüksége van egy sikeres készülékre, mivel az eladásai hosszú ideje nem az elvárások szerint alakulnak, és ezen mindeddig a Google sem tudott változtatni.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 20. 07:49, péntek | Belföld

Indul a Mindannyiunké a tér rajz-, fotó- és kreatív pályázat

2024. Szeptember 20. 07:45, péntek | Belföld

Magyarország mentességet kér az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól

Mentességet kérünk az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól, mert azzal Brüsszel Magyarországot is bevándorlóországgá tenné

2024. Szeptember 20. 07:42, péntek | Belföld

Orbán Viktor: növelni kellett az árvízvédelmi készültség alá vont területek hosszát

Az ország a helyzet komolysága ellenére is biztonságban van, sem eszközben, sem élőerőhiányban nem szenved az árvíz elleni védekezésben - jelentette ki a miniszterelnök sajtótájékoztatón csütörtökön Budapesten.

2024. Szeptember 20. 07:41, péntek | Belföld

Árvíz - OVF-szóvivő: mindenütt megfeszített munka folyik

Mindenütt megfeszített munka folyik a Duna mentén, a Szigetközben már az árvízi jelenségeket figyelik a vízügyes szakemberek, a Dunakanyarban pedig gyakorlatilag befejezik a homokzsákos erősítéseket