Városlista
2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2022. Június 13. 13:09, hétfő | Belföld
Forrás: infovárosok/police.hu

Agyonverte ismerősét, letartóztatták

Agyonverte ismerősét, letartóztatták

Holtan találtak egy férfit egy hajdúnánási ingatlanban. A nyomozók öt órán belül azonosították a feltételezett elkövetőt. Elrendelték a letartóztatását.

Még június 10-én hajnalban érkezett bejelentésre vonultak ki a rendőrök egy hajdúnánási házhoz, ahol egy holttestet találtak. Tekintettel az igazságügyi orvosszakértői véleményre, felmerült a gyanú, hogy a férfi halálát idegenkezűség okozta – közölte a rendőrség.

Kifejtve, hogy a bejelentéstől számított öt órán belül a rendőrök látókörébe került egy helyi lakos, akit kapcsolatba lehetett hozni a bűncselekmény elkövetésével. A nyomozók előállították, majd gyanúsítottként kihallgatták.

A gyanúsított italozást és vitát követően bántalmazta a 45 éves sértettet, aki életét vesztette. A hatóság a 33 éves férfit bűnügyi őrizetbe vette és előterjesztést tett letartóztatásának indítványozására, amit a Debreceni Járásbíróság június 12-én elrendelt.

Vele szemben a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya halált okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 20. 07:49, péntek | Belföld

Indul a Mindannyiunké a tér rajz-, fotó- és kreatív pályázat

2024. Szeptember 20. 07:45, péntek | Belföld

Magyarország mentességet kér az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól

Mentességet kérünk az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól, mert azzal Brüsszel Magyarországot is bevándorlóországgá tenné

2024. Szeptember 20. 07:42, péntek | Belföld

Orbán Viktor: növelni kellett az árvízvédelmi készültség alá vont területek hosszát

Az ország a helyzet komolysága ellenére is biztonságban van, sem eszközben, sem élőerőhiányban nem szenved az árvíz elleni védekezésben - jelentette ki a miniszterelnök sajtótájékoztatón csütörtökön Budapesten.

2024. Szeptember 20. 07:41, péntek | Belföld

Árvíz - OVF-szóvivő: mindenütt megfeszített munka folyik

Mindenütt megfeszített munka folyik a Duna mentén, a Szigetközben már az árvízi jelenségeket figyelik a vízügyes szakemberek, a Dunakanyarban pedig gyakorlatilag befejezik a homokzsákos erősítéseket