Városlista
2024. október 5, szombat - Aurél

Hírek

2011. December 30. 11:46, péntek | Bulvár
Forrás: Stop.hu/Új Ász

A VV5 eddigi legkeményebb párbaja készül

A VV5 eddigi legkeményebb párbaja készül

Vera miután meghallgatta villatársai véleményét a kiválasztással kapcsolatban, döntött: Gergőt nevezte meg ellenfelének.

Az alfahím húga, Dukai Regina eddig igyekezett a háttérben maradni, ha a testvéréről volt szó, most azonban úgy érezte, tesz egy kísérletet arra, hogy Gergőt bent tartsa a villában.

- Egy közösségi portálon szólítottam meg a rajongóimat, hogy szavazzanak a bátyámra. Más fórumon azonban nem szándékozom részt venni ebben. Megígértem a családomnak, hogy ha szükség van rám, akkor segítek, de leginkább szeretnék a háttérben maradni - árulta el az Új Ásznak Dukai Regina, akit sokan támadnak a döntései miatt.

- Van, aki azért ítélt el eddig, mert a háttérben maradtam, most persze meg azért, mert kicsit segíteni próbálok, ami azt hiszem, teljesen normális, hiszen a testvérem. Az nézzen magába, aki ebben a helyzetben nem így cselekedne! Eddig sem akartam részt venni benne, és ezután sem fogok, de ennyit igazán megérdemel - tette hozzá Gergő testvére, aki - mivel jelenleg a párjánál Olaszországban tartózkodik - nem vesz részt a vasárnap esti párbajon.

Címkék: VV Gergő, VV Vera, VV5

Ezek érdekelhetnek még

2024. Október 04. 07:32, péntek | Bulvár

Gördeszkázott a magyar autópályán - Videó

Állásinterjúról hazafelé gördeszkával az M3-on.

2024. Október 01. 06:00, kedd | Bulvár

További zöldfelületek újultak meg a Városligetben

Idén a KRESZ Park és a BalloonFly környezetének területe újult meg, jövőre pedig a Magyar Zene Háza mögötti zöldfelületi fejlesztések kezdődnek el, valamint elindul az új Nemzeti Galéria építése is a Liget BP Projekt keretében

2024. Szeptember 28. 09:10, szombat | Bulvár

Ismét Vincent van Gogh festményeit rongálták meg Londonban környezetvédelmi aktivisták

Ismét Vincent van Gogh festményeit rongálták meg pénteken Londonban környezetvédelmi aktivisták, alig néhány órával azután, hogy két társukat ugyanilyen bűncselekményért többévi börtönbüntetésre ítélték.

2024. Szeptember 27. 07:39, péntek | Bulvár

A legfőbb ügyész indítványt tett Magyar Péter EP-képviselő mentelmi jogának felfüggesztésére lopás miatt

Polt Péter legfőbb ügyész indítványt tett Magyar Péter európai parlamenti képviselő mentelmi jogának felfüggesztésére lopás miatt - tudatta a Legfőbb Ügyészség az MTI-vel csütörtökön.