Városlista
2024. október 5, szombat - Aurél

Hírek

2012. Január 16. 14:08, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

A Viszkist istápolja VV Gergő

A Viszkist istápolja VV Gergő

A volt villalakó tanácsokkal látja el a január 31-én szabaduló bankrablót.

VV Gergő ugyan csak harmadát ülte le a Viszkis börtönbüntetésének, mégis számtalan jó tanáccsal tud szolgálni az immár kultikus személlyé vált bűnözőnek - írja az Új Ász. A kiesett villalakó szerint elsősorban barátokra lesz szüksége Ambrus Attilának. Állítja: a túléléshez az az elsődleges szempont, hogy legyen valaki, aki a börtön falain kívül várja az embert. "A legjobb dolog volt a szabadulásomkor szembesülni azzal, hogy a barátaim és a családom mellettem vannak, és egy másodpercre sem fordultak el tőlem a négy év alatt" - jelentette ki a kiesett villalakó. Elmondása szerint a második kritikus pont a hírnév kezelése. "Az első és a legfontosabb, hogy ne bízzon meg az ember bárkiben" - hangzik VV Gergő tanácsa. Szerinte a Viszkisnek a legkeményebb kihívást a munkavállalás jelentheti. "Minden lehetőség bezárul Attila előtt, ahova erkölcsi bizonyítványt kérnek. Mivel odabent elég ügyesen kitanulta a keramikus szakmát, mindenképpen azt javaslom neki, hogy ezen a területen próbáljon meg elhelyezkedni" - tanácsolja a villalakó, aki személyesen is ellátná további tippekkel a hamarosan szabaduló bankrablót.

Címkék: VV Gergő

Ezek érdekelhetnek még

2024. Október 04. 07:32, péntek | Bulvár

Gördeszkázott a magyar autópályán - Videó

Állásinterjúról hazafelé gördeszkával az M3-on.

2024. Október 01. 06:00, kedd | Bulvár

További zöldfelületek újultak meg a Városligetben

Idén a KRESZ Park és a BalloonFly környezetének területe újult meg, jövőre pedig a Magyar Zene Háza mögötti zöldfelületi fejlesztések kezdődnek el, valamint elindul az új Nemzeti Galéria építése is a Liget BP Projekt keretében

2024. Szeptember 28. 09:10, szombat | Bulvár

Ismét Vincent van Gogh festményeit rongálták meg Londonban környezetvédelmi aktivisták

Ismét Vincent van Gogh festményeit rongálták meg pénteken Londonban környezetvédelmi aktivisták, alig néhány órával azután, hogy két társukat ugyanilyen bűncselekményért többévi börtönbüntetésre ítélték.

2024. Szeptember 27. 07:39, péntek | Bulvár

A legfőbb ügyész indítványt tett Magyar Péter EP-képviselő mentelmi jogának felfüggesztésére lopás miatt

Polt Péter legfőbb ügyész indítványt tett Magyar Péter európai parlamenti képviselő mentelmi jogának felfüggesztésére lopás miatt - tudatta a Legfőbb Ügyészség az MTI-vel csütörtökön.